• sportieve vrouwen

  • vakkundig (ZwangerFit) opgeleid

  • gepassioneerde (sport)coaches

  • ervaren moeders

Wie zijn wij?

 Mireille

Het gebrek aan aanbod in (sport)trainingen en zwangerschapsbegeleiding tijdens mijn eigen zwangerschappen, is de basis van Mam&Mam. Alle trainingsprogramma's van Mam&Mam zijn gebaseerd op educatie en sport. Vanuit het geven van outdoortrainingen aan zwangeren en vrouwen die zijn bevallen, is mijn enthousiasme ontstaan om ook trainingen te geven voor dames in het algemeen. Zo is Ladies Outdoor Sport , LOS, opgestart. Mijn drive om jou wekelijks te begeleiden en coachen in Roosendaal, combineer ik met een gezin met drie kinderen.

Ik ben sportief op de mountain-bike, met CrossFit en hardlopen.

Ik ben een ervaren fysiotherapeute en erkend ZwangerFit®-docent.

Mag ik mijn enthousiasme om te bewegen overbrengen bij de wekelijkse Mam&Mam- en LOS trainingen? Ik daag je uit!

 

 

Marjolein

Nadat ik ontdekt had dat sporten heel veel kan toevoegen aan het dagelijks leven, is mijn passie voor functioneel bewegen en trainen ontstaan. Daarop volgend ben ik mij gaan verdiepen in welke opleiding het beste bij mij zou passen om deze passie naar meer om te zetten. Daaruit is gekomen dat ik de opleiding Leefstijlcoach, Functioneel Coachen en Functioneel voeden bij Chivo kennisinstituut vitaliteit en leefstijl heb gevolgd.

Toen ik met Mam&Mam kennis maakte, werd al snel nog meer interesse gewekt bij de " Zwanger" en de " Terug in Vorm" trainingen in combinatie met de outdoor beleving. Als toevoeging op het bovenstaande heb ik mijn certificaten gehaald voor 'Modern Pregnancy Exercise - Intergrated Core  and Functioneel Training' en 'Modern Post Natal Assessment and Exercise Prescription' bij Burell eduction. 

Buiten zijn geeft mij enorm veel energie. Je kan mij dan ook vaak buiten in het bos vinden voor een grote wandeling. Daarnaast houd ik mezelf op sportief vlak bezig met functionele krachttrainingen, zodat ik meer uit het dagelijks leven kan halen.

Graag breng ik mijn enthousiasme en kennis over tijdens de wekelijkse trainingen van Mam&Mam, zodat jij ook heerlijk actief door het leven kan gaan.

 

Wij werken samen met andere ervaren trainers.